Sinus

’t Is hier weer even stil geweest en dat is voornamelijk een gevolg van mijn sinussen. Zo af en toe besluiten die immers om te ontsteken en dan geraak ik afgesloten van de wereld. Niet alleen zit mijn neus dan potdicht, ook mijn oren weigeren dan dienst. Niet horen wat anderen zeggen en niet horen wat je zelf zegt … niet prettig.

De week begon trouwens slecht met het Pinksterweekend. Blijkt dat de Roparun ook kan doorgaan zonder mijn deelname! Wie had zoiets nu verwacht? Ik in ieder geval niet. Ik dacht zeker dat ze de Roparun zouden afblazen toen bekend werd dat één van hun trouwste aanhangers niet zou kunnen deelnemen. Niet dus.

Ondertussen is het beter met de sinussen. In ieder geval om gisteren, samen met mijn moeder, naar Hasselt te rijden om de nieuwe show van Helene Fischer – Farbenspiel – te bekijken. We bleken niet de enigen te zijn met dat plan. Accordeonfile op de E313 en quasi stilstaand verkeer op de Hasseltse Ring.

Van het voorprogramma hebben we dan ook weinig of niets gezien. Van de hoofdbrok daarentegen wel. En dat was weer de moeite. Fantastisch visueel spektakel en zingen kan ze ook. Ik doe dit type concerten vooral om mijn moeder een plezier te doen maar de concerten van Helene Fischer zijn concerten die ik ook wel “solo” zou bezoeken.

 

IMG_1165.jpeg

IMG_1089.jpeg

IMG_1156.jpeg

IMG_1093.jpeg