Leemte

Rare dag vandaag. Niet dat ik iets raars gedaan heb hoor. Het zijn eerder de zaken die ik NIET gedaan hebben die het raar hebben gemaakt.

Zo ben ik de dag niet begonnen met het afhalen van een gehuurde vrachtwagen om daarmee dan half het land rond te rijden om eten, drinken, tafels, stoelen, kookgerei en fietsen op te halen en naar het basecamp in Berlaar of Sint-Niklaas brengen..

Evenmin ben ik mobilhomes gaan afhalen in Wevelgem, Puurs, Tremelo, Geel of Hasselt. Zelfs het ophalen van een minibusje in Aartselaar of Hasselt zat er niet in. Er zijn geen uren gespendeerd aan het sorteren en verdelen van alles wat er eerder op de dag werd rondgehaald.

Ook morgen, overmorgen, maandag en zelfs dinsdag zal er veel NIET worden gedaan. Ik ga morgen niet voor dag en dauw opstaan om in kolonne naar Parijs te rijden. Daarna ga ik niet op 48 u naar Rotterdam fietsen of autorijden.

Ik ga maandag niet doodvermoeid maar tevreden terug naar het basecamp rijden en dus ook niet op dinsdag alles opkuisen en terug wegdoen naar waar het moet.

Kortom … het is Roparunweekend en ik doe NIET mee. Een heel jaar heb ik er geen last van gehad maar nu zie ik op Facebook en Twitter al die berichten passeren van mensen die wel meedoen en nu “knaagt” het toch een klein beetje.

In principe wordt het wel geen volledig Roparunloos weekend. Op zondag staat er immers een uitstapje naar Asse op het programma. Eerst 14km wandelen voor het goede doel en de Roparunners verwelkomen. Tenminste als mijn verkoudheid daartegen beter is.

Anders heb ik nog altijd onderstaande jongen, duizenden en duizenden foto’s van de afgelopen 9 deelnames en ontelbare mooie herinneringen.

 

gezelschap.jpg