Convention

Gisteren was nog een rustige dag. De dag begonnen met een halfuurtje joggen. Dan gaan winkelen, eten klaargemaakt, eten opgegeten en voor de rest van de dag weinig of niets gedaan.

Vandaag beloofde wel een drukke dag te worden en die belofte is uitgekomen.

Om acht uur stond ik al in het station van Herentals om daar de trein naar Antwerpen te nemen om zo verder naar Gent te treinen.

In Gent was het immers de Gentsche Stripbeurze in de VIP school aan de Martelaarslaan. En zoals steeds hebben ze me niet teleurgesteld in de Arteveldestad. Ik ben er toch in geslaagd om 14 nummers van mijn lijstje te schrappen (en heb daar geen fortuinen voor moeten betalen).

Na de stripbeurs wat het snel de tram op naar Gent-Sint-Pieters waar ik nog net de trein naar Antwerpen kon halen. Een uurtje later stond ik dan ook aan de ingang van Antwerp Expo voor de Antwerp Convention. Deze beurs werd al voor de vijfde keer georganiseerd maar het was mijn eerste keer. Ik denk wel dat het ook mijn laatste keer zal zijn.

Niet dat het tegengevallen is maar het is toch niet echt mijn ding. Ten eerste was ik al niet verkleed als mijn favoriete superheroKnipogen. Ten tweede was het er heel druk (en warm). Ten derde waren de mooie zaken die me wel interesseerden veel te duur. Tot slot zal ik me wel beperken tot de stripwereld en de comicwereld laten voor wat hij is.

 

DSCN9234.jpeg

DSCN9250.jpeg

DSCN9281.jpeg

DSCN9297.jpeg