Hydra

 

De eerste keer dat ik Whitin Temptation zag was in de Gentse Vooruit, vele jaren geleden. Daarna heb ik ze nog bezig gezien in de Lotto Arena, het Sportpaleis en op de Markt van Tienen tijdens Suikerrock.

 

Vandaag was het weer een andere “arena” namelijk de Schouwburg van Tilburg, één van hun vele stops van hun theatertournee. Ik wist niet goed wat ik ervan moest verwachten. Zouden ze hun ding wel kwijt kunnen in zo’n theaterzaal ?

 

Mijn ongerustheid was gelukkig volledig ongegrond. Ze waren immers weer geweldig en hebben hun reputatie van beste live groep ooit (in mijn ogen toch) waargemaakt. Ruim twee en half uur hebben ze het beste van zichzelf gegeven. Het was puur genieten. Ik kan niet wachten tot ik ze weer zie op de weide van Graspop in Dessel.

 

Van mijn beslissing om een hotelkamer in Tilburg te boeken heb ik evenmin spijt. Tilburg is weliswaar dichterbij huis dan bijvoorbeeld Brussel maar na een lange werkdag is het toch aangenaam om twintig minuutjes na het optreden al “thuis” te zijn zodat ik morgen na een goede nachtrust relax naar huis kan rijden.

temp03.JPG

temp04.JPG

temp01.JPG

temp05.JPG