Trein

Knipsel.JPGHet liep vandaag als een trein !

Net zoals de treinrit naar huis in de vooravond verliep mijn wekelijkse joggingafspraak in Lier ook met horten en stoten. Het ene moment ging het heel vlot om dan even verder even te moeten stoppen omdat de benen niet wilden luisteren naar de hersenen.

Het eindresultaat was er dan ook naar : 4,10 km (we hadden immers gekozen voor de verkorte versie van ons Neteloopje) in 29:23. Het weer zal er ook wel mee te maken hebben gehad. Ik ben nooit een fan van warm weer geweest en 23°C komt voor mij al dicht in de buurt van (te) warmTong uitsteken.

Als het even lukt ga ik donderdagochtend nog eens in Antwerpen lopen. Na ’t werk rij ik immers naar Tilburg om mijn volgende concert af te werken : de theatertournee van één van de beste livebands ooit, Within Temptation. Als ik dan vroeg genoeg vertrek kan ik vóór ik begin te werken nog een paar kilometers joggen.

 

lopen 20150414.JPG