Kilometers

polen.JPGOnverwacht veel kilometers gemaald vandaag.

Als je broer met de fiets vanuit het verre Ieper op bezoek komt naar de Kempen en, wanneer hij bijna bij ons is, last krijgt van tandwielen die loskomen, dan zit een fietstocht terug er niet meer in.

Dan is het maar vanzelfsprekend dat je hem “even” terug naar de Westhoek brengt of niet ? Het was trouwens best aangenaam weer om een autoritje te maken. Zeker met de beste 100 uit de Nostalgie Top 1000 op de I-pod.

Wat me wel opviel op de heenrit waren de Polen op de weg. Als ik 50 trucks ben tegengekomen dan kwamen er daarvan 48 uit Polen (de twee andere kwamen uit Tsjechië). Heel af en toe dacht ik een Nederlander te zien maar dat bleek dan een Nederlandse oplegger te zijn gekoppeld aan een Poolse stuurcabine.

Na Parijs-Roubaix dan nog snel de loopschoenen aangetrokken en nog een halfuurtje gaan joggen : 4,10 km op 28:24. Niet fameus maar ook niet slecht. Ik was wel blij dat de laatste kilometer op 6:33 werd afgelegd (en dat is bijna lopen in plaats van joggenKnipogen).

 

lopen20150412.JPG