Paasvakantie ?

Alweer een week voorbij. Een week met veel wind. Ook een week waarin mijn trouwe Focus de grens van 100.000 km heeft overschreden. En een week waarin voor veel mensen op vrijdag de Paasvakantie is begonnen. Ik heb helaas geen Paasvakantie. Ik moet het doen met een verlengd weekend. Een weekend dat trouwens meer dan welkom is.

Ik heb precies meer en meer last van de omschakeling van winteruur naar zomeruur. Mijn lichaam wil gaan slapen op winteruur maar moet opstaan op zomeruur en daar is het niet blij mee.

Daarbij komt nog dat we vorig weekend in productie zijn gegaan met ons project en dat heeft de afgelopen week toch nog een beetje nazorg gevraagd. Niet echt veel maar toch.

Enfin, drie dagen rust zullen me goed doen. De afgelopen twee dagen hebben dat alvast gedaan. Gisteren heel rustig nieuwe wandelschoenen en een nieuwe Garmin Forerunner (de 220) gaan halen in den A.S. Adventure en vandaag die nieuwe Forerunner al eens uitgeprobeerd.

Om even te ontsnappen aan het gezwam van de heer Wuyts, de loopschoenen aangetrokken en een halfuurtje gaan lopen. Wel te snel vertrokken maar al bij al was ik toch tevreden met de 4,25km op 30 minuten. En ook tevreden met de nieuwe Forerunner. Deze lijkt vrij snel de satellieten te vinden en wil bovendien wel praten met mijn PC (en dat lukte bij de andere niet meer).

Morgen nog een extra dag rust en dan vliegen we er terug in. Fase twee van ons project moet binnen een maand immers afgerond zijn.

 

garmin1b.JPG