De dijken

Oef … gedaan met het lopen door de Mallekotse industriezone !

Vanaf vandaag kunnen we terug langs de oevers van de Nete lopen. En dat is toch wel een pak aangenamer lopen. Vooral met zo’n zalig weer als vanavond; Even had ik schrik dat mijn loopbuddy kapsones zou hebben gekregen nadat een hele pagina in de Metro aan haar werd gewijd en nadat ze levensgroot op reclameaffiches in Antwerpen Centraal had gestaan maar gelukkig had ze geen probleem om samen met iemand van het gepeupel te gaan joggen. Het werden 4,40 km in 32 minuten, niet slecht voor een dinsdagavond.

 

neteloop.JPG

 

Ook niet slecht was de inhoud van het pakje dat vandaag vanuit Engeland is toegekomen. Op ’t werk ben ik al meer dan een jaar ingeschakeld in een project dat de werknaam “combi” heeft. Is er dan een passender om te kopen dan deze auto ?

Ik weet wel dat “combi” geen officiële naam voor dit model is maar ik denk bij het woord “combi” toch altijd aan deze busjes maar dan wit met een blauwe streep over (politie) of met een oranje streep over (rijkswacht). Wat er ook van zij … ’t is gewoon een schoon autootje.

 

combi coke.jpg