Moe

together2.JPG‘t Is blijkbaar alweer een week geleden sinds mijn laatste post. Dat wil echter niet zeggen dat ik stil heb gezeten. Dat wil gewoon zeggen dat ik het heel druk heb gehad.

Die laatste dagen vóór de implementatie van een project zijn toch altijd zo hectisch. Zo heb zowel gisteren als vandaag weer twee keer twee opleidingen van telkens twee uur gegeven. Bijzonder vermoeiend is dat.

Daarbij komt nog dat ik gisterenavond een bijna drie uur durend concert van de heren Paul Simon en Sting heb bijgewoond. Gelukkig begon het concert vroeg (er was gezegd 19u30 stipt maar het werd uiteindelijk 19u45). Ik heb beide heren al apart aan het werk gezien. Sting heb ik zowel solo als met The Police gezien. En Paul Simon zag ik vorig jaar nog naar aanleiding van de 30ste verjaardag van Graceland.

Ik vroeg me dan ook af hoe ze het er samen van zouden afbrengen. Als ik eerlijk ben … niet altijd even goed. Ze begonnen samen aan het concert en namen dan afwisselend het podium over. Tussen hun “solo’s” werd er altijd een duet gezongen en daar wrong eigenlijk een beetje het schoentje. Mijn conclusie na het concert : Paul Simon is compatibel met de muziek van Sting maar het omgekeerde is niet het geval. Ik vond de stem van Sting niet echt passen bij de muziek van Simon.

 

together1.JPG

 

Ik heb wel commentaren gelezen waar het tegenovergestelde wordt beweerd. Smaken verschillen zeker ?

Al bij al was ik behoorlijk moe vanavond. Toen het ook nog begon te regenen besloot ik om mijn wekelijkse joggingafspraak maar af te zeggen. Gelukkig waren ze in Lier ook behoorlijk moe en was het geen probleem. Geen laatste tocht door het de Mallekotstraat dus. Vanaf volgende week is het immers langer licht en kunnen we terug langs de oevers van de Nete lopen!

Om af te sluiten de playlist van gisteren (rood = duet, groen = Sting, blauw = Paul Simon)

Brand New Day / The Boy in the Bubble / Fields of Gold / Mother and Child Reunion / So Lonely / When the World Is Running Down, You Make the Best of What’s Still Around / Englishman in New York / Driven to Tears / Walking on the Moon / Mrs Robinson / 50 Ways to Leave Your Lover / Dazzling Blue / Graceland / Still Crazy After All These years / Me and Julio Down By the Schoolyard / Fragile / America / Message in a Bottle / The Hounds of Winter / The End of the Game / Roxanne + Ain’t No Sunshine / Desert Rose / The Boxer / That Was Your Mother / The Cool, Cool River / Hearts and Bones / Mystery Train / Wheels / Diamonds on the Soles of Her Feet / You Can Call Me Al / Cecilia / Every Breath You Take / Bridge Over Troubled water / When Will I Be Loved?

En het hoogtepunt van het concert voor mij: