Nostalgie

Knipsel.JPGMijn “Krokusvakantie” is voorbij. Nu ja, dat woord is misschien overdreven maar ik ben wel 5 dagen thuisgeweest. En die 5 dagen hebben deugd gedaan.

Vrijdag (na de driemaandelijkse dokterscontrole) gezellig gaan shoppen dankzij de collega’s, zaterdag een leuke training in de voormiddag en nog eens gaan shoppen met mijn moeder, zondag eigenlijk niets gedaan maar wel een heel smakelijk middagmaal gemaakt (gestoofde lever zoetzuur’ met gestoofd witloof en puree) en gisteren een gezellige wandeling van 6 km gedaan.

Vandaag ben ik zelfs twee keer sportief geweest. Vanmiddag een wandeling van 5 km doorheen Vorselaar gemaakt met mijn vader (in de rolstoel) en vanavond dan de wekelijkse loopafspraak in Lier. Dat lopen ging niet zo vlot als afgelopen zaterdag maar daar zal die wandeling wel iets mee te maken hebben.

Wat er bijzonder leuk is aan dat lopen in Lier is de muziek op de weg terug. Zo’n halfuurtje Radio Nostalgie zonder onderbrekingen is vaak zalig. Zo had ik vandaag het gezelschap van onder andere Golden Earring, The Stranglers en The Beat. Vooral die laatste had ik in jaren niet meer gehoord.