Fenix

fenixlogo.JPGDe afgelopen dagen op ’t werk zijn vrij eenzaam geweest. Het merendeel van de collega’s zijn immers met vakantie. Met slechts 2 of 3 van de 10 teamleden aanwezig is het bijzonder stil.

Je zou dan denken dat dit enkel voordelen kan hebben maar ik heb toch graag wat geroezemoes rondom me (geroezemoes, geen lawaai). Dan kan ik me beter afsluiten en lukt het me beter om me te concentreren. Bizar, ik weet het maar zo zit ik nu eenmaal ineen.

Ik had dan ook behoefte aan een opkikkertje. Vóór ik de trein naar huis nam ben ik dan maar even langs geweest bij Stripwinkel BEO aan de Oude Vaartplaats. Op de stripbeurs in Gent had ik immers gezien dat er enkele nieuwe afleveringen van de Fenix Collectie waren verschenen. Een reeks waarvan ik het me niet kan permitteren om één album niet te hebben. Er kunnen tenslotte maar een vijfhonderdtal mensen zijn die de volledige reeks hebben. Nummer 4 uit de reeks werd immers maar in een oplage van 500 gedrukt.

Vandaag heb ik me de nummers 99, 100 en 101 aangeschaft. Nog 2 bezoekjes en mijn klantenkaart is weeral volKnipogen.

 

fenix.JPG