Afscheid

Straks nemen we afscheid van 2014, een jaar dat weeral is voorbij gevlogen. Een jaar met hoogtepunten maar helaas ook dieptepunten.

Zo heb ik afscheid moeten nemen van Stef, Rudy en Karina. Geen familieleden maar wel mensen die je al zo lang kent (en vaker ziet) dat het familie zou kunnen zijn. Ik heb ook afscheid moeten nemen van mensen die me door de jaren heen veel leesplezier hebben gegeven. Er is Jozef Van Hove, alias POM, de geestelijke vader van Piet Pienter en Bert Bibber. Ook Sue Townsend, geestelijke moeder van Adrian Mole heeft ons verlaten. Gelukkig blijven ze verder leven in mijn herinneringen.

2014 was ook het jaar van mijn negende en helaas laatste deelname aan de Roparun. Eigenlijk dacht ik in 2012, toen mijn VIVIUM-team ophield te bestaan, al dat de Roparun voorbij was maar dankzij de ex-collega’s van ING Life heb ik er nog twee heel mooie edities aan kunnen vastknopen.

Er zijn gelukkig ook veel positieve zaken gebeurd afgelopen jaar. Ik heb 39 geslaagde optredens gezien. Ik heb een geweldige shortbreak in Oxfordshire gehad en een nog betere vakantie in Normandië. De middernachtmarathon bij volle maan was een unieke ervaring, ook al hebben we weinig van de volle maan gezien en heb ik een week kreupel gelopen.

Dankzij het WK Voetbal is het een buitengewoon succesvol jaar geweest voor de Coca Cola collectie. Meer dan 60 blikjes heb ik kunnen toevoegen aan de collectie. Via Ebay en via de Essen Motor Show heb ik ook een mooi aantal autootjes kunnen aanschaffen.

Kortom, een jaar met ups en downs. Op naar 2015 dat veelbelovend lijkt. 8 concerten en één festival staan al op de agenda. De shortbreak naar Jersey is gepland net als de vakantie naar Schotland. Ze moeten enkel nog worden geboekt. En ook in 2015 ga ik nog een nachtwandeling van 42 km maken.

Wordt vervolgd …

 

2014 2015.JPG