Scala

scala.JPGHoewel ik vorige week hier heb verkondigd dat het concertseizoen ten einde was heb ik er toch nog eentje aan vastgeknoopt : het jaarlijkse Kerstconcert van de Vorselaarse Cultuurraad.

Omdat het de 25ste editie was hebben ze een “efforke” gedaan en hebben ze Scala & Kolacny Brothers naar ons dorp gehaald. En omdat de locatie de plaatselijke kerk was hebben ze er zelfs een dubbelconcert van gemaakt. Als zo’n wereldvermaarde groep naar uw dorp komt, dan mag je dit niet aan je voorbij laten gaan.

Ze openden met het prachtige Perfect Day van Lou Reed, gevolgd door Smells like Teen Spirit van Nirvana en Nothing else matters van Metallica. Zeg nu zelf, veel sterker kan je niet openen. Volgden later nog, naast eigen nummers van Steven Kolacny, The Police, Kylie Minogue, Limpkin Park en Coldplay (tot driemaal toe !).

Het was een wondermooi concert dat ruim 1u45 duurde. Ook de omgeving was perfect. De kerk droeg bij tot een speciale sfeer. Ik denk niet dat je in pakweg de Lotto Arena hetzelfde effect zou krijgen.

In ieder geval een mooie zet van onze Cultuurraad.