Koopje

Regelmatige bezoekers van deze blog weten dat ik een behoorlijke verzameling Coca Cola blikjes en Coca Cola autootjes heb.

Hoewel de kern van verzameling bestaat uit die blikjes (777 stuks) en autootjes (420 stuks) zal ik nooit de kans laten liggen om ook andere gadgets of items die iets met Coca Cola te maken hebben toe te voegen aan de verzameling.

Zo heb ik meer dan 100 glazen, talloze T-shirts en petjes, een flink aantal ijsberen,. enkele Coca Cola Barbiepoppen, bierkaartenhouders, flesjes, sportzakken, wandklokken, cutouts, jigsaw puzzles . Enfin, je kan het zo gek niet bedenken maar als het niet teveel kost of niet te vast zit dan zal ik het altijd meenemen.

Zo stootte ik eerder deze week op iets dat zo schattig was dat ik het absoluut niet kon laten om het te kopen. Bovendien was het net in de aanbieding en werd er 50% korting gegeven. Zeg nu zelf : voor 4,45 euro kan je dit toch niet laten liggen ?

 

coca cola orchestra.jpg