Ebay

De tijd dat ik met een lege rugzak en volle portefeuille naar de Essen Motor Show reed en met een volle rugzak en lege portefeuille terugkwam is al enkele jaren voorbij.

Vroeger kocht ik daar minstens 10 Coca Cola autootjes maar tegenwoordig is het aanbod niet meer zo groot. De exemplaren die ik dan wel tegenkom zijn dan nog vaak te duur. Vorige week had ik nog geluk toen ik 3 mooie auto’s op de kop kon tikken voor een aanvaardbare prijs.

Gelukkig is er nog Ebay. Vooral enkele Britse verkopers krijgen geregeld een bezoekje van me maar ik heb ook al gekocht bij Franse, Duitse en Nederlandse verkopers.

Vorige week ben ik binnen de landsgrenzen gebleven, zij het wel onder de taalgrens. Daar zag ik drie mooie modelauto’s staan voor een heel schappelijke prijs. Lang heb ik dan ook niet moeten twijfelen. Zo kom ik dit jaar toch nog aan gemiddeld één autootje per maand.

Als ik nog eens veel tijd heb moet ik misschien toch nog eens een nieuwe poging ondernemen om de 420 stuks die mijn collectie nu telt te fotograferen en op het web te zetten.

 

coke1.jpg