Plannen

2014 is nog niet afgelopen en ik moet mijn vakantieplannen voor 2015 al wijzigen.

Aanvankelijk was het de bedoeling dat ik begin juni voor een tweetal weken naar Schotland zou trekken en dan na de zomer nog een weekje Jersey in september.

Het ziet er echter naar uit dat de beide vakanties zullen wisselen. Waarom ? Heel simpel. Het is de schuld van Mark, Christine, Paul en Gene.

De vermoedelijke vertrekdatum naar Schotland was al met een week uitgesteld omdat Fleetwood Mac met Christine McVie naar Antwerpen komt. Niet echt een probleem.

Maar vandaag lees ik in de krant dat KISS één van de headliners op Graspop 2015 zal zijn. En GMM gaat door van 19 tot en met 21 juni 2012. Andere namen op de affiche zijn o.a. Alice Cooper, Mötorhead, Scorpions en Within Temptation. De kans is dus groot dat ik meer dan 1 keer naar Dessel zal trekken.

In ieder geval is er tussen 7 juni en 18 juni niet genoeg tijd om voor twee weken naar Schotland te trekken. Daarom zal het in juni een shortbreak naar Jersey worden en een “grote vakantie” naar Schotland in september. September is meestal toch een overgangsmaand tussen de zomerfestivals en de winterconcerten.

Gelukkig heb ik nog niets geboekt.