Back to work

back.JPG’t Is hier een weekje stil geweest maar dat had zijn reden.

Het zijn namelijk heel drukke dagen geweest op ’t werk. Ik ben maar iets meer dan twee weken met vakantie geweest maar dat lijkt ondertussen een eeuwigheid geleden.

Tijdens mijn pee-ootje (een maandelijks overlegje) met mijn manager deze week zei ze nog: “amaai, de Luc gaat het lastig krijgen als ‘m terugkomt uit verlof. Ik hoorde iedereen maar zeggen ‘de Luc is maandag terug en dan zien we wel’”.

Ze had helaas gelijk. Ondertussen heb ik het terug onder controle maar het heeft wel wat moeite gekost. ’s Avonds had ik dan ook geen zin meer om nog te bloggen.

Niet dat er heel veel te vertellen valt. Het is drukker op de trein, vooral ’s avonds en nog meer op vrijdag wanneer de reistassenbrigade van ’t kot terug naar huis gaan.

Het is ’s morgens wanneer ik naar het station vertrek flink donker en het zal niet lang meer duren en het is ook donker wanneer ik ’s avonds terug naar huis rij. En ik zie ’s morgens Orion terug staan. Eén van de  twee sterrenbeelden die kan herkennen en een teken dat de herfst en winter voor de deur staan.

Enfin, het is weer weekend. Een weekend dat druk zou kunnen worden als ik het zou willen. Ik zou morgen naar Het Boekenfestijn in Hasselt kunnen gaan en zondag naar de Zandfeesten in Brugge maar ik ga het beperken tot de Strip, platen, cd en DVD-beurs in Putte op zondag.

 

back2.JPG