Belgacom

Eergisteren kennis gemaakt met mijn nieuwe huisarts. Toch wel een beetje spannend (wat ook bleek uit de bloeddruk die iets te hoog was).

Gelukkig waren de resultaten van het bloedonderzoek perfect in orde. Altijd prettig wanneer je een dokter-patiënt relatie met een goede basis kunt beginnenKnipogen.

Omdat ik toch “goed bezig” was ben ik gisteren, zoals de traditie op dinsdag het vereist, 4km gaan joggen in Lier. En deze namiddag heb ik een fietstochtje van 54km gemaakt.

Dat fietstochtje is dankzij Belgacom wel een halfuurtje later begonnen dan verwacht. Toen ik rond half twee klaar stond om te vertrekken zag ik dat ik een oproep had gemist. Op de voice-mail stond een berichtje van Cindy van Belgacom met de vraag om terug te bellen naar 0800-22800, ik herhaal, 0800-22800.

Zoals een trouwe klant bel ik naar 0800-22800. “Wil je informatie over je factuur ? Druk één”, “Heb je een vraag over je abonnement ? Druk twee”, “Wens je dit ? Druk drie”, “Wens je dat ? Druk vier”, “Wens je een kwartier te luisteren naar vervelende muziek ? Druk duizendtweehonderdvijfenvijftig” …  Na 20 minuten had ik eindelijk iemand aan de lijn die me vraagt waarom ik bel. Mijn antwoord : “omdat jullie het gevraagd hebben”. Haar antwoord : “en waarom hebben wij dat gevraagd”. Mijn antwoord : “weet ik veel”. Uiteindelijk bleek het te gaan om een afspraak te maken om de switch van ADSL naar VDSL te maken want blijkbaar moet daar een technieker toch nog iets voor komen doen. Op zich geen probleem maar de service had iets beter gekund.

Het fietstochtje op zich ging via Herentals, Bouwel, Nijlen, Bevel en Berlaar naar Lier. Tot daar ging het heel vlot. Vanaf Lier daarentegen … wind tegen en dat viel minder mee. Bovendien heb ik moeten vaststellen dat de nieuwe brug over het Albertkanaal in Viersel iets steiler is geworden.

 

fietstochtje.JPG