Leuven

Wat doe je wanneer je om halftien een heel copieus ontbijt hebt gekregen en je moet de tijd vullen tot kwart over vier, het begin van dag 2 van Suikerrock ?

Je zou Tienen kunnen bezoeken maar dat heb je vorig jaar al uitvoerig gedaan. Je kan ook de trein naar Leuven nemen en daar een paar uurtjes rondwandelen. Dat is wat ik vandaag al heb gedaan. Op een tiental minuutjes ben je van Tienen in Leuven.

Ik ben al eerder in Leuven geweest maar dan was het ofwel voor de muziek (Marktrock of Beleuvenissen) ofwel om te joggen (de Eindejaarscorrida). “Toeristisch” had ik Leuven nog niet bezocht. Collega Wim had me gezegd dat ik zeker het Begijnhof moest bezoeken en gelijk had ie. Echt wel de moeite om eens door te wandelen. Uiteraard kon ik het ook niet laten enkele boekenwinkels binnen te stappen. Er staan 2 boeken meer op de leeslijst.

Na een paar uurtjes had ik het wel gezien en ben ik terug naar Tienen getreind waar ik me nu eerst nog een uurtje te rusten ga leggen voor ik achtereenvolgens naar Nina Nesbitt, School is Cool, De Jeugd van Tegenwoordig, Arsenal, Madness en Goose ga kijken en luisteren. Ik kijk vooral uit naar Madness, één van mijn favoriete groepen uit de jaren tachtig.

 

002.JPG

024.JPG

033.JPG