Movie

ropalogo.JPG’t Ging vanmorgen gelukkig iets beter dan afgelopen dinsdagavond … het lopen bedoel ik.

Om halftien vertrokken en een halfuurtje later was ik terug thuis en stonden er 4,43 km op de teller. Een gemiddeld tempo van 6:47 per kilometer en dat is “mijn” snelheid. De eerste drie kilometer gingen aan respectievelijk 6:52, 6:49 en 6:37. Dan een 500 meter gelopen aan 6:18 waardoor de laatste 900 meter aan een tempo van 7:00 gingen. Al bij al toch heel tevreden.

Deze namiddag dan “Roparun 2014 – The Movie” voltooid. Alle foto’s en filmpjes op een rijtje zetten, tellen hoeveel minuten de verschillende “hoofdstukken” duren, gepaste muziek erbij kiezen, hier en daar een paar foto’s terug verwijderen omdat de muziek dan beter past, hier en daar een stukje muziek wegknippen.

Maar nu is hij klaar. Een oscar zal hij nooit krijgen maar ik ben best wel tevreden over het resultaat : een vijfdaags Roparunweekend en de verschillende inzamelactie samengevat in 75 minuten.

Nu nog 25 DVD’s branden met daarop de film en alle losse foto’s en die DVD’s in een (gepersonaliseerd) doosje stoppen en ik ben klaar voor de Roparunreünie die ergens in september of oktober zal plaatsvinden.

Wat je wel hebt wanneer je avond na avond met die foto’s bezig bent is zin krijgen in een volgende editie. Of die er nog komt zal van team 234 afhangen maar ik zie een 10de deelname wel zitten.

 

Ropa0536.JPG

Ropa0726.jpg