Tropisch

smileyhot-1[1].gifHet zal aan mij liggen (of aan het “Noordse” bloed dat door mijn aderen stroomt) maar ik moet dus echt niets hebben van het weer dat we de afgelopen dagen hebben gehad.

Het (voor mij) extreem warme weer heeft wel zijn voordelen. Zo ben ik er het afgelopen verlengde weekend in geslaagd om de Roparun foto’s die ik zelf heb genomen en die ik van mijn teamgenoten heb ontvangen te bewerken.

Een beetje bijsnijden, een beetje lichter maken, proberen om onvolmaaktheden weg te werken via fotoshop … ’t is een hobby als een ander.

Ondertussen ben ik begonnen aan het moeilijkste werk: het chronologisch sorteren van alle foto’s zodat ik ze eenvoudig kan omtoveren tot een film. Het kiezen van bijpassende muziek zal ook nog wel wat werk vragen maar als de temperaturen blijven wat ze zijn dan zit ik toch liever binnen.

Zelfs ’s avonds is het te warm Althans, dat was gisteren in Lier toch het geval. Na een weekje rust vanwege het souvenir aan de Nacht van de Maan onder mijn linker hiel was het hoog tijd dat er nog eens werd gelopen. Bovendien had ik mijn loopbuddy al twee weken achter elkaar in de steek gelaten.

Om half acht begonnen we er aan. De eerste 2 km gingen nog behoorlijk maar de laatste 2 kilometer waren vreselijk. Toen we aan de “duiker” ter hoogte van het Netekanaal kwamen en aan de terugweg begonnen hadden we geen zuchtje wind meer. Dat in combinatie met de temperatuur (mijn auto zei dat het 29°C was !) en het gebrek aan zuurstof maakte die terugweg gewoon vreselijk. Uiteindelijk hadden we 29 minuten nodig voor slechts 4km. Een beetje teleurstellend.

 

Knipsel.JPG