Share

shareluc.jpgSoms zit het mee, soms zit het tegen.

Kwam je vandaag met de auto naar Antwerpen … dan zat het tegen. De ring heeft zijn reputatie van parking van Antwerpen weer alle eer aangedaan. De gietende regen en de sterke wind hebben gezorgd voor een dramatische avondspits, al zullen die twee vrachtwagens die in “den bocht naar den E313” gebotst hebben er ook wel iets mee te maken hebben gehad.

Recht tegenover ons kantoorgebouw sneuvelde zelfs een boom. Toen de brandweer volop bezig was met het ruimen van die boom besloot een tweede boom om neer te vallen. Hopelijk zit het mee voor de brandweerman die door die tweede boom werd geraakt en komt alles goed.

Ook in de Ronde van Frankrijk is er deze namiddag veel gebeurd. Jammer genoeg was ik niet thuis om te kunnen kijken. Anderzijds, als ik wel thuis was geweest dan zou ik nooit een bezoekje hebben gebracht aan de Carrefour Markets in de Statiestraat van Berchem en had ik nooit die twee nieuwe blikjes van 250ml gevonden. Blijkt nieuw op de markt te zijn. Ze passen trouwens ook nog in de Share a Coke reeks waarmee Coca Cola is begonnen.

Ik vind wel dat ze daar iets te vroeg mee begonnen zijn. Ik ben nog steeds niet 100% zeker dat ik de WK 2014 serie volledig heb. De “rode” Nacer Chadli heb ik sinds eergisteren wel in handen maar de “rode” Kevin De Bruyne en Christian Benteke heb ik nog steeds niet effectief in bezit. De eerste zou bij mijn baas thuis liggen en het tweede zou bij een collega in Brussel liggen maar zolang ik ze niet zelf vastheb blijf ik zelf zoeken.

Samen met een nieuwe reeks “Share a Coke with” blikjes zijn er ook nieuwe flesjes met 3.000 nieuwe namen op in omloop gebracht. Via internet had ik al gezien dat mijn eigen naam er deze keer bij was. Maar ja, hoe groot (of klein) is de kans dat je zo’n flesje tegenkomt ? Het maakt niet uit, ik heb vandaag al zeker de Coca Cola versie gevonden!

 

shareacokebis.jpg