Back Online

Het is hier enkele dagen stil geweest maar ik heb zeker niet stil gezeten. Van vrijdagochtend 9u tot dinsdagavond 19u30 stond alles wat ik deed (en niet deed) in het teken van de Roparun.

Mijn negende Roparun is de zwaarste die ik ooit heb meegemaakt. Het volledige verhaal volgt de komende dagen maar ik kan al wel enkele trefwoorden geven : klapband, tropisch warm, onweersbui, weer tropisch warm, weer klapband, bliksemfestijn, apocalyptische hagelstorm, plezier, vermoeidheid, lange dagen, korte nachten.

Maandagavond was ik zo moe dat ik tijdens het afsluitende etentje in Rotterdam gewoon aan tafel in slaap viel. Uitslapen was er dinsdag niet bij want de hele boel moest nog leeggemaakt en gekuist worden. Uiteindelijk was het bijna half acht toen ik gisteren echt thuis was.

Zelfs vandaag was uitslapen er nog niet bij aangezien ik mijn auto nog even bij de garage moest binnendoen. Ik had immers het gevoel dat hij niet reageerde zoals hij zou moeten. Ze hebben tijdens een testrit een volledige diagnose met de laptop gedaan en alle metingen zijn zoals ze moeten zijn of beter. Hij is volgens de specialist in perfecte conditie. Ik kan dus met een gerust hart naar Engeland vertrekken volgende zondag.

Maar eerst nog een paar dagen werken aan het Roparunverslag. Het bewerken van de 500 foto’s en filmpjes die ik zelf gemaakt heb, van de waarschijnlijk honderden foto’s die de teamgenoten gemaakt hebben, het sorteren en samenvoegen tot één gehaal zal moeten wachten tot juli.

Hieronder toch al een voorproefje.

 

nning.jpg

IMG_7956.JPG

IMG_8084.JPG

IMG_8124.JPG

DSCN7788.JPG

DSCN7790.JPG