Wachten

wachten.JPGWaarom noemen ze “patiënten” eigenlijk “patiënten” ? Omdat ze heel veel “patience” moeten hebben.

Deze (van oorsprong Engelstalige) grap heeft wel bron van waarheid. Dat heb ik vandaag weer gemerkt in het ziekenhuis van Turnhout. Mijn vader moest onder het mes voor een oogoperatie en hoewel de operatie op zich minder dan een uurtje heeft geduurd heeft het ons toch 5 uur gekost (tijd verlopen tussen vertrek en aankomst thuis).

Wachten is een schone deugd maar plezant is het niet.

Waar ik ook drie weken heb moeten wachten was mijn wekelijkse loopafspraak met loopbuddy Sally in Lier. Vanaf gisteren kon het terug en ondanks het slechte weer heb ik de verplaatsing toch gemaakt.

Het regende nog heel licht toen we omstreeks 19u30 vertrokken. In tegenstelling tot anders kozen we dan ook voor de stadsvesten in plaats van het jaagpad langs de Nete. Op de vesten heb je immers meestal bescherming van bomen.

We hadden er blijkbaar allebei zin want voor we het beseften hadden we 4,64 km gelopen en daar hadden we slechts 32 minuten voor nodig. Belangrijker dan dat is uiteraard het feit dat we weer “bijgeklapt” zijn.

Hopelijk ben ik volgende week dinsdag, na 5 dagen Roparun, niet te moe voor onze volgende afspraak.

 

Knipsel.JPG

 

Een gedachte over “Wachten

  1. Caroline juni 5, 2014 / 9:58 am

    Klinkt best leuk, zo’n loopbuddy; ikzelf loop altijd alleen uit noodzaak 🙂

    Like

Reacties zijn gesloten.