Countdown

Nog 2 dagen, 16 uur en 50 minuten.

Vrijdag rond 10u staat teamcaptain Filip voor mijn deur zodat we al het materiaal dat ik ter beschikking heb in de vrachtwagen kunnen laden. Van hier rijden we naar de Chiro in Nijlen waar nog een hoop ander materiaal op ons staat te wachten. Tot slot rijden we naar ons base camp in Berlaar.

In Berlaar krijgen we versterking van Jef, Serge en Johan zodat we de rest kunnen afwerken. Onder de rest moet je dan verstaan: campers afhalen in Lanaken en terug naar Berlaar brengen, vrachtwagen verder inladen, voedsel verdelen over de campers, kortom alles klaarmaken voor vertrek op zaterdagochtend omstreeks 6u30 via Diegem naar Parijs te rijden en daar om 14u44 te vertrekken richting Rotterdam.

Niet dat ik aan ’t aftellen ben hoor maar ik kijk wel uit naar beelden zoals hieronder:

 

sfeerbeeld.jpg