Stress(less)

Knipsel.JPGNog 5 keer slapen en ik begin voor de negende keer aan een Roparunweekend.

Een paar jaar geleden (meer bepaald van 2009 tot en met 2012) betekende dit dat ik op dit moment al stijf stond van de stress en nagenoeg niet sliep. Meestal was er dan op ’t werk ook nog wel iets dat net in productie moest gezet worden of net in productie was gezet.

Dit jaar … niets van dat alles. Sinds “mijn” team in 2012 gestopt is en ik terug met de oranje ex-collega’s van team 234 mee doe kan ik heel relax toeleven naar dit prachtige evenement.

Ik moet gewoon zorgen dat ik vrijdagmiddag in Nijlen ben zodat we alles kunnen beginnen inpakken voor ’t weekend. Er zijn anderen die ervoor gezorgd hebben dat er 2 mobilhomes, 1 vrachtwagen, 1 lopersbusje, roadbooks, eten en drinken voor 25 personen enzovoort klaar staan. En dat is toch een pak minder stress.

Al blijft het natuurlijk wel spannendKnipogen.

 

ropa2014.jpg