Compleet

Alweer een zoektocht tot een goed einde gebracht!

Op de terugweg van Antwerpen (waar ik mijn reisdocumentjes heb afgehaald) op verschillende plaatsten gestopt om de koelkasten en dergelijke te controleren op WK14 blikjes.

Resultaat voor vandaag : 5 blikjes Coca Cola Zero en 2 Coca Cola blikjes die nog als “niet ok” op mijn lijstje stonden. Die vijf blikjes Zero hebben er wel voor gezorgd dat die reeks van 19 blikjes alvast compleet is. Nu nog de 11 ontbrekende rode tegenhangers vinden …

 

coke zero complete.jpg

De 19 : Moussa Dembele, Nacer Chadli, Axel Witsel, Eden Hazard, Kevin De Bruyne, Thibaut Courtois, Daniel Van Buyten, Steven Defour, Vincent Kompany, Nicolas Lombaerts, Dries Mertens, Thomas Vermaelen, Romelu Lukaku, Kevin Mirallas, Jan Vertonghen, Simon Mignolet, Christian Benteke, Toby Alderweireld en Marouane Fellaini.