Kompany

De vraag waar ik al enkele dagen mee worstel is beantwoord! Ook Vincent Kompany staat op de blikjes doe Coca Cola uitbrengt naar aanleiding van dat voetbaltornooitje in Brazilië. Of ze daar bij die “andere cola” blij mee zijn weet ik niet maar hij staat bij mij in ieder geval op de kast.

Ondertussen heb ik negen spelers in Coca Cola Zero en één in Coca Cola. Probleem is wel dat nog steeds niet heb teruggevonden hoeveel blikjes er worden uitgegeven. In 1994 waren het er 14 (inclusief trainer).

Maar dat is nu net het leuke aan verzamelen, en dat geldt niet alleen voor mijn Coca Cola spullen maar ook voor mijn stripverhalen: het zoeken is vaak prettiger dan het hebben. Het dubbele gevoel dat je hebt wanneer je dat ene stripverhaal – dat al jaren op je lijstje staat – hebt gevonden. Enerzijds blij dat je het hebt, anderzijds een beetje triest omdat je niet meer hoeft te zoeken.

 

kompany.jpg

 

3 gedachtes over “Kompany

 1. Martijn mei 20, 2014 / 11:21 pm

  In het verleden was ik een fanatiek verzamelaar van Coca Cola blikjes. Tegenwoordig een stuk minder actief maar nog altijd geïnteresseerd.
  Toen ik vandaag in een Luxemburgs tankstation deze blikken aantrof kon ik het dan ook niet laten om te zoeken naar zoveel mogelijk verschillende blikken. Ik trof er in totaal 9 aan.
  Te weten:
  Zero – Eden Hazard
  Zero – Axel Witzel
  Zero – Daniel van Buyten
  Zero – Steven Defour
  Zero – Marouane Fellaini
  Regular – Simon Mignolet
  Regular – Thibaut Courtois
  Regular – Jan Vertongen
  Regular – Nicolas Lombaerts
  Ik ben ook van plan op zoek te gaan naar de ontbrekende, maar als Nederlander wordt dat mogelijk een stuk lastiger haha.
  In elk geval kunnen we op deze manier al wat meer duidelijkheid krijgen over welke blikken er op de markt zijn.
  Martijn, Nederland

  Like

 2. Luc mei 21, 2014 / 7:35 pm

  Martijn,
  bedankt voor de info. Dat zijn toch al weer drie namen die ik nog moet zoeken. Ik heb me de laatste jaren vooral toegelegd op Coca Cola autootjes maar als er dan eens een speciale reeks blikjes wordt uitgebracht probeer ik ze uiteraard wel bijeen te krijgen.
  Veel succes met de zoektocht. In principe zou je in eender welke Belgische supermarkt wel wat moeten kunnen vinden. Zelf heb ik het meeste succes gehad in de winkeltjes in Antwerpen Centraal. Althans, wat Coca Cola Zero betreft. Coca Cola regular is nauwelijks te vinden.
  Groeten,
  Luc

  Like

 3. Jordi Peeters mei 21, 2014 / 10:41 pm

  Goedeavond iedereen
  Er zijn 19 blikjes gemaakt over deze collectie van de rode duivels in Cola en Cola Zero variant
  Ik heb er momenteel 15 verschillende
  Courtois, Mignolet, Vertonghen, Vermaelen, Lombaerts, Kompany, Van Buyten, Eden Hazard, Witsel, Chadli, De Bruyne, Defour, Dembele, Mirallas, Benteke
  Ik mis er dus nog 4 MERTENS? LUKAKU? FELLAINI zeker ALDERWEIRD? deze zijn mijn voorspellingen
  Misschien zie ik iets of iemand over het hoofd
  Groeten
  Jordi

  Like

Reacties zijn gesloten.