You stupid boy !

Knipsel.JPGHoe dom kun je zijn ? Als ik naar mijn armen kijk dan kan ik behoorlijk dom zijn.

Na een voormiddag ergernis in de supermarkten heb ik m’n Giant van de haak gehaald en ben ik er op uit getrokken om een toertje te fietsen. Vertrokken richting Herentals en dan via Bouwel naar het Diamantpad. In Berlaar een kleine afwijking gevolgd en het jaagpad langs de Nete gevolgd in plaats van de Bartstraat in Kessel. Toen ik in Lier aan het “keerpunt” was stonden er 35 km op de teller en die waren behoorlijk vlot gegaan (gemiddeld 26 km/u).

De terugweg ging iets minder vlot. Er stond namelijk een behoorlijke tegenwind. Na 2u15 fietsen had ik 57 km afgelegd.

 

vorselaarlier.JPG

 

Daar is toch niets doms aan hoor ik jullie denken. Aan het fietsen op zich was inderdaad niets doms. Wat was dan wel dom ? Geen zonnecrème smeren … dat was dom, heel dom. Ik weet dat ik niet goed tegen de zon kan. Ik verbrand zelfs al wanneer ik naar een TV-documentaire over de zon zit te kijken. En dan, de eerste keer in de zon fietsen met korte mouwen en mijn armen hebben de kleur van pasgekookte kreeft (uiteraard na verdoving).

Toch is er ook nog positief nieuws te melden. Het ergerlijke tripje langs 3 supermarkten heeft me drie nieuwe spelers opgeleverd in de Coca Cola Zero reeks : Daniel Van Buyten, Kevin De Bruyne en Thibaut Courtois. Nog vier spelers en ik heb een elftal. Jammer genoeg weet ik niet welke spelers nog ontbreken.

 

IMG_7625.JPG