Does size matter ?

Vóór je iets koopt moet je eigenlijk goed lezen wat je koopt. Anders zou je wel eens bedrogen kunnen uitvallen.

Ik had vorige week NIET goed gelezen toen ik via Ebay een Ford Sedan Delivery uit 1940 kocht. Toen de postbode vandaag een pakketje afleverde was ik behoorlijk verrast door de afmetingen van het pakje. Dat voldeed helemaal niet aan de verwachtingen.

Ik had een pakje verwacht van zo’n 10 cm lang en 5 cm hoog. Wat had de man bij ? Zo’n doos waar 5 pakken van 500 A4-pagina’s in passen. Dat leek me nogal overdreven voor een autootje van amper 8 à 9 cm lang.

Blijkt dat ik een kleinigheidje gemist heb. Achter de omschrijving van de auto stond namelijk ook de schaal en die is 1/24 terwijl ik meestal 1/43 koop. De kostprijs was wel vrij scherp voor een schaal 1/43 maar ik vond ‘m zo mooi dat ik na lang twijfelen toch toegehapt heb.

Achteraf gezien viel die prijs dus best mee, het is zelfs een koopje geworden.

 

IMG_7615.JPG

 

Een gedachte over “Does size matter ?

  1. navidad mei 18, 2014 / 11:13 pm

    Mooi schaalmodel in elk geval!
    Je blog is heel gevarieerd. Plezant om hier af en toe eens voorbij te komen.

    Like

Reacties zijn gesloten.