Moe … Moeder

Het is moederdag (ook al is het niet de echte) en wat blijkt … ik ben inderdaad moe.

Net als gisteren was ik weer vroeg wakker en net als gisteren heb ik heb ik maar besloten om mijn loopkledij aan te doen en een toertje te gaan joggen. Als ik daar maar geen gewoonte van maakKnipogen. Om 8u gestart en 36 minuten later stonden er 5,20 km op de teller.

 

Knipsel.JPG

 

Na een verkwikkende douche begonnen met de voorbereidingen voor het middagmaal en terwijl de gratin dauphinois in de oven stond even snel heen en weer naar de bloemenwinkel. Want het mag dan wel de “onechte” moederdag zijn (de enige echte is op 15 augustus !), dat betekent niet dat moeder geen bloemen verdiend hè ?

Na het eten vertrok ik dan richting Baal waar ik had afgesproken met Eric en Carine om de 11km te wandelen tijdens de Roparun Wandel- en Fietsdag. In Baal geraken bleek niet zo eenvoudig. Net als in de helft van Vlaanderen waren ze daar ook aan ’t werken en waren er straten opengebroken, uiteraard net die straten waar ik van Lucie (van TomTom) zei dat ik moest indraaien.

Om twee uur begonnen we aan onze wandeling die geen 11 maar 11,8 km bleek te zijn. Uiteindelijk stonden er 13,2 km op de GPS (maar ik ben pas beginnen opnemen toen we al een kilometer onderweg waren. We waren dan ook vrij moe we terug aan het vertrek stonden en konden genieten van een smakelijke BBQ.

 

roparunbaal.JPG

 

Met twee looptochtjes, een fikse wandeling en een namiddagje teambuilding heb ik een vrij actief weekend gehad.