Teambuilding

Wat doe je wanneer je op een zaterdagochtend om 7u al klaarwakker bent ? Dan heb je twee mogelijkheden: je probeert terug in te slapen om 1 of 2 uur later vermoeider wakker te worden of … je doet je loopkleren aan en je gaat een toertje lopen.

Te vaak kies ik voor de eerste optie, vandaag koos ik voor de tweede optie. Daardoor was ik om kwart voor acht al op weg naar onze mooie kasteeldreven. Er viel regen maar die deerde me niet. Integendeel zelfs, ik vond het zalig weer om in te lopen. En het ging ook behoorlijk vlotjes. Net geen drie kwartier gelopen om 6,3 km af te leggen. Tempo van 6:55 min/km. Meer moet dat niet zijn. Na het kleddernatte loopje was het dan genieten van een warm bad en kon ik me klaarmaken voor de hoofdbrok van de dag : de VIVIUM Process and Change Management Life teambuilding.

 

Knipsel.JPG

 

Toen we nog ING Insurance waren kregen we daarvoor van het bedrijf een budget. Tegenwoordig is dat niet meer het geval maar dat weerhoudt ons er niet van om elk jaar minstens één teamactiviteit te doen … in onze vrije tijd en op eigen kosten. Soms is dat een BBQ, soms een “bedevaart” naar Scherpenheuvel met de collega’s van IT en soms is dat een echte teambuilding.

Om één of andere reden kijken de collega’s altijd naar mij als er zoiets moet georganiseerd worden. Dit jaar viel de keuze op Het slimste team. Plaats van afspraak : de terreinen van LOCAT Events in Kasterlee. Op het programma: een GPS-spel op en rond de Kabouterberg, een ludieke kwis, boogschieten, toren van Hanoi, blind vier op een rij en om af te sluiten een onbegrijpelijk spel met koorden. Er was uiteindelijk een winnaar en een verliezer maar op zich was dat niet belangrijk. De dag werd afgesloten met een heel smakelijk etentje in De Nieuwe Bosrand in Kasterlee.

 

pcm teambuilding 2014.jpg

 

Het weer zat niet altijd mee maar we hebben ons goed geamuseerd. Hopelijk zit het weer morgen na de middag iets beter mee en ga ik me even goed amuseren. Dan staat namelijk de Roparunwandel- en fietsdag in Tremelo op het programma. Ik ga voor de 11km wandeling om dan te kunnen genieten van de BBQ. En wie weet … misschien zit er ook weer een ochtendloopje in.