Solo

Sommige mensen lopen graag in groep, anderen lopen graag alleen.

Zelf loop ik heel graag alleen maar anderzijds kan ik ook genieten van die gezellige “kletsloopjes” waarvoor ik elke week naar Lier rij. Tenminste, als het weer meezit.

Dat was gisteren helaas niet het geval. Toen ik me had omgekleed en klaar stond om in de auto te springen begon het behoorlijk hard te regenen. Even de buienradar geraadpleegd en er bleek voorlopig geen verbetering in zicht. Dan maar de wekelijkse afspraak afgezegd. Op zich niet zo erg maar door vakanties en dergelijke zal het pas juni zijn eer we opnieuw het jaagpad langs de Nete onveilig zullen maken.

Uiteindelijk heb ik gisteren van een halfuurtje droogte geprofiteerd om alsnog 4 km te gaan lopen … op mijn eentje. ’t Voelde toch anders aan. Ik heb nog geprobeerd om tegen mezelf te praten maar enerzijds ben ik niet zo’n vlotte prater als mijn loopbuddy en anderzijds bekijken de mensen je zo raar wanneer je tegen jezelf aan ’t praten bent.

 

solo.jpg