Star Wars

Knipsel.JPG

4 mei … ook gekend als Star Wars Day (“May the fourth” … heb je ‘m ?).

Jammer genoeg heb ik mijn Star Wars week eerder dit jaar al gehad:

  • Maandag: Episode I – The Phantom Menace
  • Dinsdag: Episode II – Attack of the Clones
  • Woensdag: The Clone Wars (tekenfilms)
  • Donderdag: Episode III – Revenge of the Sith
  • Vrijdag: Episode IV – A New Hope
  • Zaterdag: Episode V – The Empire Strikes Back
  • Zondag: Episode VI – Return of the Jedi

Ik ga dan ook vandaag geen Star Wars film bekijken. Misschien zet ik wel één van de making of documentaires op.

Ik heb zelfs niet gelopen vandaag. Wel heb ik een 5km lange wandeling gemaakt in gezelschap van mijn ouders. Gedurende 5 km een rolstoel met passagier voortduwen leek me, na de fietstocht van gisteren, voldoende training voor vandaag. Halfweg zijn we gestopt in De Schranshoeve, de (gerestaureerde) boerderij waar Kardinaal Jozef Ernest Van Roey zijn jeugd heeft doorgebracht.

 

Knipsel2.JPG