Naar Duffel en terug

Knipsel.JPGNa een week hard werken had ik behoefte aan wat ontspanning, maar dan wel van die ontspanning door inspanning. Het weer leek heel aangenaam om te fietsen en ik heb mijn Giant nog eens van stal gehaald. Het is immers mijn bedoeling om minstens één keer per week naar ’t werk te fietsen. Als je vakantie hebt dan lukt dat uiteraard niet.

Mijn fietstochtje van vandaag bracht me via Grobbendonk, Nijlen, Kessel en Lier naar Duffel. Het stuk van Lier naar Duffel was vanwege de tegenwind behoorlijk lastig. Vooral tussen Kesselbrug en de Zuut was het harken. Daar was immers geen enkele bescherming tegen die tegenwind. Eens ik gekeerd was in Duffel daarentegen ging het bijzonder vlot. Via de Nete en het Netekanaal ging het terug naar huis.

Na 130 minuten was ik terug thuis en stonden er 56 km op de teller. Daarnaast zijn er tal van fietsers, wandelaars, inline-skaters en een hoop watervogels geteld. Op het einde heb ik zelfs een buizerd gezien. Althans ik denk toch dat een buizerd was. ’t Was in ieder geval een prachtige vogel. Jammer genoeg had ik mijn fotocamera niet bij (en heb ik een foto moeten lenen van het internet).

 

duffel.JPG

 

 

Een gedachte over “Naar Duffel en terug

  1. Caroline april 27, 2014 / 7:07 am

    Mooie afstand hoor. Wij zijn ook aan het opbouwen maar we zitten nog maar aan 30 km ongeveer 🙂

    Like

Reacties zijn gesloten.