Car Wash

’t Is “lenteschoonmaakweek” en dat betekent ook de jaarlijkse grote car wash. Zo’n 400 auto’s zijn de revue gepasseerd. Ze krijgen wel regelmatiger een beurt met de stofvod of iets swifferachtig maar nu hebben ze nog eens een grondige poetsbeurt gehad. Dat betekent met een vochtig penseeltje tot in de kleinste hoekjes (en die kunnen bij een model schaal 1/43 bijzonder klein zijn).

Daar ben je wel enkele uurtjes zoet mee. Gelukkig zitten er ook nog een hoop in de verpakking, die zijn namelijk gemakkelijker te poetsen.

 

DSCN7216.JPG

 

Nummer 404 uit de collectie moest nog niet gepoetst worden. Die is vandaag pas toegekomen vanuit Engeland. Een van de volgende dagen verwacht ik trouwens nummer 405, eveneens uit Engeland. Ik hoop dat MintinboxUK en Carrcollectablesuk nog veel van die koopjes op Ebay zetten. Dat lijkt tegenwoordig de enige plaats waar je nog betaalbare items kunt vinden.

 

DSCN7212.JPG