10 of 6 ?

De eerste week vakantie van het jaar is weeral voorbij. Hoewel het vooral een werkvakantie was, is er toch ook nog wat gesport.

Vorige week zaterdag begonnen met een 5 kilometer joggen, op dinsdag het traditionele bezoekje aan Lier voor een halfuurtje joggen, gisteren 56 km gefietst en deze namiddag ook nog eens 6km gejogd.

De 56 km van gisteren zaten nog wel een beetje in de benen maar aan een rustig tempo lukte het wel. Ik vond het wel behoorlijk warm. Ik had dan ook wel (een beetje) medelijden met de deelnemers aan de 10 Miles in Antwerpen. Vooral die doortocht door de konijnenpijp op het einde kan voor “slachtoffers” zorgen.

Het jaar dat ik ze gelopen heb had ik het geluk om langs de zijkanten van de Waaslandtunnel te lopen. Daar was tenminste nog wat frisse lucht. In het midden van de tunnel was dat niet het geval. Het was toen ook een af- en aanrijden van ziekenwagens.

Dan ga ik toch liever rustig bij ons 6km in de kasteeldreef joggen.

 

Knipsel.JPG

Knipsel2.JPG