Culturele uitwisseling

Eergisteren was het de beurt aan de Walen. Gisteren heb ik aan culturele uitwisseling gedaan met de Duitsers.

In de Hasseltse Ethias Arena bracht Andrea Berg haar nieuwe show Atlantis. Niet onmiddellijk iets waar ik op eigen initiatief naartoe zou gaan maar wel één van die Duitse artiesten die mijn moeder wel kan appreciëren.

Berg brengt geen “klassiek” volksmuziek maar wel volksmuziek met een stevige rocktempo erbij. En zoals vaak bij onze Oosterburen begeleid door een wervelende show. Het was zeker niet het slechtste concert waar ik met mijn moeder naartoe ben geweest maar evenmin het beste concert. Die eer gaat nog altijd naar Helene Fischer.

 

berg06.jpg

berg08.jpg

Berg10.jpg

 

Vanavond staat er weer een optreden op het programma al zal 100% genieten er niet bij zijn. In Mechelen viert Frituur Paula zijn 25ste verjaardag. Dat had een groot feest moeten worden maar gezien de tragische gebeurtenissen van vorige maand wordt het ook een eerbetoon aan Stef. Ik ga er dan ook met dubbele gevoelens naartoe.