Jong geleerd …

keepcalmread1.JPGDe dag goed begonnen met 5km joggen. Even leek het er op dat het 5km zwemmen zou worden maar toen ik helemaal omgekleed was viel er geen regendruppel meer te bespeuren.

Beetje bij beetje gaat het beter met het lopen. Twee weken terug had ik nog 36 minuten nodig voor 5km, vandaag was dat 34:42 dus meer dan een minuut minder. “Lopen” zou ik het nog steeds niet noemen maar het komt aardig in de buurt van joggen.

Vanmiddag dan de tijd genomen om even wat op te ruimen. Tijdens het opruimen ben ik op een doos met oude foto’s gestoten (wat vrij uitzonderlijk is want wij waren vroeger niet echt een “foto-familie”).

In die doos vond ik onderstaande foto.

 

7jaaroud.jpg

 

Ik moet toen een jaar of zeven geweest zijn en wat ben ik aan ’t doen ? Inderdaad, aan ’t lezen. Blijkbaar heb ik ook met mijn “autootjes” gespeeld. Veel is er op die tijd dus niet veel veranderd. Ik lees nog altijd veel en ook auto’s laten mij niet onberoerd (zowel “echte” auto’s als de miniatuurversies).

Vooral dat lezen zit er al van heel jong in. Als vijfjarige zou ik tegen mijn moeder gezegd hebben dat het goed was dat ik naar het eerste studiejaar zou gaan en zou leren lezen want dan moest zij niet meer voorlezen. En het lezen is nooit meer gestopt. Vanaf heel jonge leeftijd lid geworden van de bibliotheek, ondertussen heb ik zelf een bibliotheekOnbeslist.

Een gedachte over “Jong geleerd …

  1. Caroline maart 16, 2014 / 9:19 am

    Bij mij wil het ook nog niet zo vlotten met de snelheid, maar ach als we maar bewegen nietwaar. Ooit komt die snelheid vanzelf wel (hoop ik)…

    Like

Reacties zijn gesloten.