Souvenirs

Knipselb.JPGVoor “de dubbel” gegaan vandaag.

Net als gisteren weer de loopschoenen aangetrokken en een dik halfuur gaan lopen. Deze keer ging het weer richting Kasteel De Borrekens door onze prachtige dreef, waar het trouwens behoorlijk druk was.

Ik heb afgeklokt na 5,13 km en 34:52 minuten. Net iets beter dan gisteren dus, zelfs met een wandelpauze van 200m na 4km.

Onderweg maakte ik me wel de bedenking dat hondeneigenaars behoorlijk gediscrimineerd worden. Zij zijn immers wettelijk verplicht om op te kuisen achter hun dieren.

Waarom geldt deze verplichting niet voor paardeneigenaars ? Aan het begin van de dreef naar het kasteel stonden enkele wagens met paardentrailer geparkeerd. Enkele honderden meters verder kon ik exact zeggen waar deze paarden gelopen hadden. Ze hadden immers enkele “souvenirs” achtergelaten in het midden van de dreef. En deze “souvenirs” zijn behoorlijk groter dan die van honden.

 

Knipsel.JPG

 

Een gedachte over “Souvenirs

  1. Caroline maart 23, 2014 / 10:45 am

    Dat hondeneigenaren hun troep moeten opkuisen vind ik een goede zaak. Bij ons doen ze het meestal niet (al moet het wel), men wil in eigen tuin geen vuil, maar gaat het wel netjes voor de voordeur van een ander deponeren en maakt zich dan snel uit de voeten. En ja, voor paarden zouden ze het ook moeten verplichten dan 🙂

    Like

Reacties zijn gesloten.