Een nieuwe Perez Hilton ?

perez.JPGGoed nieuws! Binnenkort word ik betaald om te bloggen!

Niet voor de schrijfsels dit ik hier al eens pleeg te plaatsen maar wel op ’t werk.

Daar zijn ze sinds kort namelijk begonnen met een actie om de strategie van het bedrijf meer kenbaar te maken onder de personeelsleden.

Op de microsite die daaromtrent wordt gebouwd is er ook plaats voor een blog. Aanvankelijk was mijn manager gevraagd om hieraan deel te nemen maar zij heeft het aanbod afgewezen wegens een agenda die nu al te vol staat. Tijdens het laatste teamoverleg vroeg ze langs haar neus weg of er in ons team misschien andere kandidaten waren.

Om één of andere bizarre reden werd er vrijwel onmiddellijk in mijn richting gekeken al begrijp ik dus echt niet waaromOnbeslist. Oké, ik probeer al enkele jaren af en toe iets op deze eigenste blogpagina te plaatsen en toen ik nog teamcaptain was van Roparunteam 231 heb ik zelfs twee blogs voorzien van de nodige (on)zinnen. Maar moeten ze daarom naar mij kijken ?

Wat er ook van zij … van het één kwam het ander en binnenkort zal ik dus af en toe mijn collega’s verblijden (of vervelen) met een blogstukje. Nog een beetje meer werk waar jammer genoeg geen loonsverhoging aan vast zit. Nog een geluk dat ik graag schrijfKnipogen.