Vegetarisch

Wat ben ik blij dat ik geen vegetariër ben. Niet dat ik iets heb tegen vegetariërs, maar als ik er een zou geweest zijn dan zou ik vandaag behoorlijk gezondigd hebben.

Ik schat immers dat ik een twintigtal vliegjes heb verorberd vandaagKnipogen.

Aangezien de lente in het land is en aangezien ik in minder dan 3 maanden wordt verwacht om ettelijke kilometers te fietsen tussen Parijs en Rotterdam, leek het me een goed idee om de (koers)fiets nog eens boven te halen en een toertje te gaan fietsen.

De vorige fietservaring (eind januari) was niet zo’n meevaller geweest. Het kon vandaag dan ook alleen maar beter gaan, tenminste dat hoopte ik toch.

Het ging gelukkig beter. Had ik vorige keer nog 1u45 nodig voor 40 km, dan had ik vandaag maar een kwartiertje meer nodig voor 12 km meer.

Uiteindelijk had ik 52 km op de teller staan en daar had ik 2u02 voor nodig. Wel jammer van die 2 minuten. Als ik in Lier niet voor een gesloten overweg had gestaan dan had het misschien 2u rond geweest.

 

fietstochtje.JPG