Aftellen

roparun2014.JPGNog 4,5 maand en dan is het zover … de Roparun 2014.

Vandaag kwam (een deel van) het team bijeen in de gebouwen van ING Life & Non Life in Diegem voor de eerste teammeeting.

Teamcaptain Filip (Peter houdt een sabbatjaar) vertelde in het kort waar het dit jaar om draait. Naast de Roparun wordt er dit jaar ook een team afgevaardigd naar de 1000km van Kom Op Tegen Kanker. De opbrengsten van alle inzamelacties wordt verdeeld over de twee doelen.

Enkele acties zijn al achter de rug. Als “externe” deelnemer kan ik niet aan alle acties meewerken maar zodra het een “externe” actie is zoals soep maken of op de Kerstmarkt staan, dan ben ik natuurlijk van de partij. Zeker is ook dat er dit jaar een kwis wordt georganiseerd op 18 april in Zonderschot (Heist op den Berg). Zodra ik daarover meer details heb dan worden ze hier wel gepubliceerd. Er volgt ook nog een wandeling/BBQ. Qua bezetting worden er nog wel enkele begeleiders gezocht. Lopers zijn er voorlopig genoeg maar de ervaring leert ons dat er sowieso nog enkele lopers gaan uitvallen vóór het vertrek.

 

knipsel2.JPG

 

Na de meeting zijn we dan nog gezellig gaan verbroederen in Restaurant Anton Pieck in Zaventem (http://www.antonpieck.be/). Als je eens in de buurt bent moet je daar zeker eens binnenspringen. Het was daar heel smakelijk eten. Als de sfeer tijdens de Roparun zelf maar half zo goed is als vanavond dan kan de Roparun niet meer stuk.

 

Knipsel.JPG

 

Het aftellen kan beginnen.

Een gedachte over “Aftellen

  1. navidad januari 22, 2014 / 10:56 pm

    Alvast succes met de voorbereiding en met de run!

    Like

Reacties zijn gesloten.