Vakantie

Dag 1 van de laatste vakantie van ’t jaar en die werd voor een deel doorgebracht bij de dokter.

Niet omdat het concert van Semino Rossi van gisteren me slecht bekomen was en evenmin omdat er iets ergs aan de hand is. Wel omdat het weer tijd was voor een check-up (waarvan de resultaten trouwens dik in orde waren ). Ik heb dan ook maar van de gelegenheid gebruik gemaakt om eens naar mijn enkel te laten zien.

Ook wat dat betreft is er goed nieuws. Het is zeker geen stressfractuur maar een lichte ontsteking aan een of andere pees (hij heeft de naam genoemd maar die kan ik zeker niet herhalen). Ik had er in ieder geval niet slecht aan gedaan om de afgelopen drie weken te rusten. Hij heeft me voor alle zekerheid toch maar een ontstekingsremmer voorgeschreven. En dan mag ik rustig aan terug beginnen met lopen. Icepacks na het lopen kunnen ook helpen. Oef …

Het concert van Semino Rossi gisteren was trouwens een verjaardagscadeau voor mijn moeder. Ik ga niet zeggen dat het slecht was maar op mijn eentje zou ik er toch niet naartoe gaan. De man is heel populair in Duitsland maar is van Argentijnse origine. Daarom zat er behoorlijk was salsa in zijn programma. Hij had zelfs iemand van de Buena Vista Social Club op bezoek. Dat was, met z’n 86 jaar, wel één van de jonkies van die ClubKnipogen.

Op zich viel het allemaal wel mee maar hij had wat meer mogen zingen en minder moeten praten. En bij de pauze was het ook wel duidelijk dat hij een latino is. De pauze van 20 minuten duurde al snel 45 minuten. Hij zal toch nog wat moeten werken aan zijn pünktlichkeit om Duitser te wordenLachen.

 

rossi1.jpg

rossi2.jpg

rossi3.jpg