Nat

Eergisteren nog eens een loopbeurtje overgeslagen maar vandaag ben ik wel aan de slag geweest.

Toen ik vanochtend om 5u opstond (of “midden in de nacht” volgens mijn collega’s) was het mooi helder weer. Een kwartiertje later werd ik bijna doof van het gekletter van de regen tegen de rolluiken. Nog een halfuurtje later was het gestopt met regenen en ook toen ik om twintig over zes de ondergrondse garage van De Hertoghe uitliep was het nog altijd droog.

Ik was echter nog maar net de Jan Van Rijswijcklaan opgedraaid toen de hemelsluizen opengingen. Ik heb nog wel geprobeerd om een route te vinden waar ik zoveel mogelijk onder bomen kon lopen maar ik was toch behoorlijk doorweekt toen ik na 27 minuten (en 4,3 km) terug de garage binnenliep. Na een verkwikkende douche kon ik dan beginnen aan de werkdag.

 

Knipsel.JPG