Een minuut

Het afzien in Newcastle is blijkbaar toch niet tevergeefs geweest.

Eergisteren, samen met loopbuddy Sally, in Lier een 4,50 km gelopen aan een toch niet zó traag tempo zonder een vermoeid gevoel achteraf.

En vandaag nog eens extra vroeg naar Antwerpen vertrokken zodat ik vóór het werk nog een halfuurtje kon gaan lopen. Uiteindelijk zijn het 31 minuten geworden maar op die tijd had ik wel 5 km afgelegd.

 

Knipsel.JPG

Ik weet wel dat ik altijd zeg dat snelheid niet zo belangrijk is voor mij maar toch heb je altijd van die doelen die je wil bereiken. Een 5 km op 30 minuten en een 10 km op een uur zijn zo twee van die doelen. Het eerste heb ik ooit wel eens gedaan in 2008 maar sinds de “herstart” is me dat nog niet gelukt. Die grens van 6 minuten per kilometer zit er toch aan te komen (hoop ik).

Eén minuut lijkt niet veel maar toch kan je op zo’n korte tijd veel doen.