Spannend

Nog één nachtje slapen. Al is de kans groot dat er niet veel geslapen wordt.

Vandaag op verkenning geweest in South Shields om van daar met de metro naar het centrum van Newcastle te gaan. Alles staat er in ieder geval klaar om ons morgen te ontvangen. Tenzij ik me nog bedenk ga ik morgen toch maar niet met de auto naar ginder rijden om dan met de metro naar de start te gaan. De wandeling van de parking naar het metrostation neemt toch al snel een uurtje in beslag. Tel daar nog de autoreis van 45 minuten bij en de metrorit van 25 minuten en ik ben al snel 2,5 uur onderweg. Ik zal toch maar de bus nemen die op enkele meters van het hotel passeert. Dan ben ik ’s avonds misschien langer onderweg maar dan zou ik ’s morgens wel zeker op tijd daar moeten zijn.

005.JPG

In Newcastle was het gezellig druk. Ook vandaag werden er immers enkele wedstrijden georganiseerd, waaronder de City Games, de Mini Great North Run en een 5 km wedstrijd. En er was natuurlijk de Pasta Party. Een beetje gratis pasta is altijd meegenomen. Lang ben ik er niet gebleven, ik moest nog de hele weg terug.

009.JPG

010.JPG

017.JPG

Onderweg heb ik wel een heel goedkoop regenjasje gekocht. De voorspellingen voor morgen zijn niet al te best. Lang wachten in de regen is niet zo leuk. Daarom dus een goedkoop jasje dat goed genoeg is om me (relatief) droog te houden op voorhand en dat ik kan weggooien net voor de start (en daarmee nog een goed doel help want alle kleren worden verzameld).

 

Zenuwen … zenuwen … zenuwen.