Lier

Wat is er beter om een zware dag op het werk af te sluiten dan een gezellige babbelloop in Lier ? Niet veel denk ik.

Voor ik aan ons tochtje van 4,85 km begon toch nog even naar de dokter gebeld om te informeren naar de uitslag van het bloedonderzoek dat ik gisteren heb laten doen. Bij mijn laatste twee onderzoeken in maart en april waren er een paar zorgwekkende cijfers maar die zijn ondertussen volledig genormaliseerd. Dokter gelukkig en ik gelukkig.

Over het loopje zelf valt weinig te vertellen. Gewoon het klassieke rondje over de vesten met een kleine verlenging via de polders, aan een heel rustig tempo en met veel gebabbel. Van enige schade van de windhoos die gisteren over het Lisp is getrokken was trouwens weinig of niets te zien.

Volgende donderdag wordt er weer ’s morgensvroeg in Antwerpen gelopen.

lopen06082013.JPG