Moeder Natuur

vijg.jpgDe natuur begint me parten te spelen.

In de eerste plaats blijven de temperaturen naar mijn smaak te hoog. Ik weet dat veel mensen houden van die hoge temperaturen maar ik ben nu eenmaal eerder een wintermens. Het was ook de temperatuur die mijn wekker vanmorgen om 7u deed aflopen.

Een uurtje later was ik onderweg met de bedoeling om 13km te lopen. Dat is het ook geworden zij het in twee keer. Na tien kilometer kwam Moeder Natuur me namelijk weer lastigvallen. Roepen dat ze deed ! En als de natuur roept moet je antwoordenLachen. Gelukkig liep ik tussen de weides en stonden er aan de rand van die weides een paar struiken. Niet dat er op dat uur zoveel volk was maar toch.

Uiteindelijk heb ik 1u30 gedaan over de 13km. Het is de bedoeling om er volgende week nog 1 of 2 kilometer aan toe te voegen. Ik heb nog ruim voldoende mogelijkheden om dat te doen zonder twee keer dezelfde plaats te passeren.

Er is me tijdens het lopen trouwens nog iets opgevallen. Is het niet bizar dat in de meeste gemeentes en steden hondeneigenaars moeten “opruimen” achter hun hondje maar dat deze regel niet blijkt te gelden voor paardeneigenaars ? Wat zo’n paard achterlaat is nochtans veel groter dan het hoopje dat een hond gemiddeld laat vallenKnipogen.

lopen04082013.JPG