Speed

Ik heb weer bekertjes gewonnen vandaag ! Endomondo-bekertjes welteverstaan.

Zowel op de 1km, de 3 mijl als de 5km heb ik namelijk een P.R. gelopen. Dit is wel sinds de herstart van vorig jaar want ik heb in 2009, in de voorbereiding op de marathon van Dublin wel sneller gelopen. Toen was ik uiteraard wel 4 jaar jonger en had ik in 2008 getraind voor een Roparun. En al is snelheid niet belangrijk, het is toch altijd plezant.

Soit, dit gezegd zijnde, was ik dus uitermate tevreden met mijn ochtendtraining. Het weer was geweldig (13°C en veel zuurstof in de lucht) en ik zat vrij snel in mijn tempo en kon dat tempo mooi aanhouden. Na bijna 39 minuten had ik 6 kilometer op te teller staan.

Na een douche kon ik dan beginnen aan wat alweer een extreem drukke dag zou worden. Gelukkig hadden we deze week terug warm waterLachen.

 

lopen08082013.jpg